top of page
  • Foto van schrijverMian

"Empla: De oplossing voor het horeca personeelstekort in 2024

Bijgewerkt op: 5 mrt.

Een horeca medewerker inhuren doe je snel en eenvoudig via Empla

In 2024 blijft het horeca personeelstekort een uitdaging, maar Empla biedt een innovatieve oplossing. Of je nu een ervaren chef-kok nodig hebt, een barista met flair of een betrouwbare bezorger, bij Empla vind je snel de juiste professionals voor jouw horecagelegenheid.


Ons platform maakt het eenvoudig om zelfstandige horecamedewerkers te vinden en te boeken. Met onze handige planner zie je direct de beschikbaarheid van het personeel, zodat je snel kunt plannen en geen kostbare tijd verliest. En met onze flexibele betalingsmogelijkheden hoef je pas achteraf te betalen, waardoor je financiën soepel blijven.


Naast het inhuren van koks biedt Empla ook een breed scala aan andere horecaprofessionals, zoals bedieningspersoneel en managers. Zo kun je met één klik al het benodigde personeel vinden en boeken voor een complete ervaring voor jouw gasten.

Onze focus ligt niet alleen op het vinden van personeel, maar ook op het leveren van kwaliteit en gemak. Onze professionals zijn creatief, goed opgeleid en klaar om jouw horecagelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een intiem diner thuis of een zakelijke lunch, met Empla ben je verzekerd van culinaire hoogstandjes en uitstekende service.


Kortom, Empla is dé partner voor horecaondernemers die snel en gemakkelijk hoogwaardig personeel willen inhuren. Doe mee met de revolutie in de horeca en ontdek wat Empla voor jou kan betekenen!"
Wat kan ik van Empla verwachten?

Empla maakt het huren van zelfstandige professionals eenvoudiger. Je selecteert het horecapersoneel, je kiest de datum waarop je het personeel nodg hebt en je kunt tijdens de boeking opmerkingen toevoegen zodat de opdracht duidelijk is. Hierna rond je af en krijg je een overzicht van de boeking toegestuur. Betalen doe je achteraf!

Als de boeking in gang is gezet dan gaat de professional aan de slag met de voorbereidingen. Zo zal een thuis chef zich bijvoorbeeld focussen op het samenstellen van een menu. Deze dien je goed te keuren zodat alles naar wens verloopt tijdens het diner. Het is ook mogelijk om een privéchef in te huren voor het verzorgen van een heerlijke zakelijke lunch, high tea of brunch. Waar je ook voor kiest: alle chef-koks zijn creatief en zitten boordevol kennis over verrassende smaakcombinaties en interessante gerechten.

Ben jij op zoek naar een privéchef of een kok aan huis? Denk dan ook aan de bediening. Zo ben je meteen voorbereid op een ontspannen en complete avond vol culinaire ontdekkingen.

15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page